Beoordelingen van Il Senso Middelburg

Recente recensies van Il Senso Middelburg

5 sterren na 277 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, we hadden bruschetta vooraf en daarna een pizza calzone met heerlijke olie, een pizza Quattro stagione en lekker knoflookbrood met kruidenboter😋

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed bij Il Senso 💖

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse producten - top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was koud, miss andere verpakking. Vind dat er wel wat meer salami op de pizza mag. De rest was lekker en ook klaar op de afgesproken tijd!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechts complimenten,; de carbonare was lekker smeuïg en met goede kwaliteit spekjes, ook de gemende salade en tiramisu waren van jullie bekende kwaliteit Bedankt

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top! Zoals altijd !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd: het was weer top! Zal fijn zijn die heerlijke pizza's weer "live" te kunnen eten aan het gezellige pleintje.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we een kwartier op ons eten moesten wachten als we maar een half uurtje pauze hebben Eten was wel weer heerlijk!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond 2 spaghetti Carbonate besteld met als vooraf knoflook brood, het was weer heerlijk zoals altijd. Goed warm en lekker van smaak. Bedankt voor deze heerlijke avond maal! :)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed verzorgd. Echter bij thuiskomst bleek dat we geen tagliatelle salmone hadden gekregen, maar tagliatelle scampi. De saus was rood en er zaten olijven en rucola bij. We zijn niet terug gegaan, omdat we anders apart zouden eten, maar we wilden het toch even laten weten. De pizza’s waren erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! En mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waren heerlijke pizza’s en ze waren ook heel snel klaar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben enorm genoten van de heerlijke gerechten. We hebben geprobeerd thuis extra sfeer toe te voegen, maar dat kwam niet in de buurt van uit eten gaan bij jullie ☹️ (dat missen we echt). Bestelling was overigens ook keurig op tijd klaar. Kortom: Top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super, en snel!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke pizza's.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was oke

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en lekker !!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker warm. Was klaar op de afgesproken tijd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza picante was prima! De Pizza Middelburg was heel erg nat in het midden en kon alleen dubbelgevouwen in de mond worden gepropt. Smaak was verder goed.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker zoals altijd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut weer heel tevreden! Bestelling plaatsen gaat eenvoudig, porties ruim voldoende en goed warm. We hebben weer genoten van ons diner!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten voor een hele goede prijs. Nu, tijdens de covid periode, erg makkelijk besteld via de site ( hopelijk blijft dit in de toekomst ook beschikbaar)

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en super lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden! Bestellen via website was heel makkelijk, veel tijdstippen om uit te kiezen, lage prijzen en het allerbelangrijkste, het eten was heerlijk!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met een lekker Italiaans wijntje erbij

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goed verzorgde pizza’s. Alles zat netjes ingepakt en stond klaar op het afgesproken tijdstip. Daarnaast erg vriendelijk ontvangen :) Echt aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, zoals altijd

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: zeeeeer lekker, grote porties... Bedankt!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk , prima service, en prijs

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk, alles was lekker en klopte precies!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, op tijd en heerlijk!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer prima gegeten. 😊😊😊

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was erg lekker, we hadden een Il Senso en een Parmaham. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik hier zo weer zou bestellen. Persoonlijk vond ik de kleine pizza te klein. Heerlijk deeg, vers en niet te dik. Ik moet sowieso opnieuw bestellen, want de cheesecake van mijn vriend moet blijkbaar nog een keer bij jullie besteld worden.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar en de gerechten waren heerlijk.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker als altijd. Echt maar heel korte wachttijd nog op afgesproken afhaaltijd. En gewoon nog heel goed warm bij thuiskomst. Pizza, 2x spaghetti en knoflookbrood. 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, mooi op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk en meer als voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was echt heerlijk! Let er alleen bij online bestellen wel op dat de pizza standaard op ‘klein’ staat. Voor een ‘normaal’ formaat even het vinkje naar normaal aanpassen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening. Ruime keuze en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed alternatief voor uiteten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker maar toetje viel tegen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was keurig verpakt, nog warm en heerlijk! Bedankt Team Senso

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed bevallen!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, wat fijn dat we kunnen afhalen! Geeft toch een beetje een ‘uit’-gevoel.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, jammer dat de persoon achter de afhaalkassa geen mondkapje droeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's Keurig op tijd klaar Top Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het heerlijk. En snelle goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk eten afgehaald! Visite niet teleurgesteld

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza is geweldig, maar dit is nu al de tweede keer dat de pizza al een tijdje klaar ligt, vroeger dan was afgesproken. Ik kom al vijf minuten eerder omdat ik echt een warme pizza wil maar dat lukt me niet. Jammer.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen via site. Eten stond op afgesproken tijd klaar. Bleef voldoende warm tot thuis. Smaak was prima! Voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

3 pizza’s besteld, was allemaal top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van onze maaltijd! Ik had de pasta met gamba's, heerlijk en de portie was ruim voldoende. Fijn dat er een bakje parmezaan bij zat! Mijn man had de lasagne en was erg lekker maar voor hem had de portie iets groter mogen zijn maar het extra brood was een fijn bijgerechtje en de tiramisu die we beide hadden was geweldig! Bedankt team Il Senso!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Op tijd klaar. Goed geregeld!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis Echt een aanrader was voor 1e x Thuis dan Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Voor jullie allemaal Een trouwe bezoeker van jullie restaurant Ga zeker vaker bestellen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Goede dunne bodem. Kleine maat was perfect voor onze dochter van 8 jaar.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was weer heerlijk! En wat een geweldig ontvangst met die 2 toppers aan de deur!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was net als altijd , weer heerlijk! Hennny Berkhout-Gerritsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer als vanouds heerlijk! Goede kwaliteit/prijsverhouding en vriendelijke service, aanrader voor iedereen!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede pizza's, alleen de maat was aan de kleine kant. Misschien een afmeting op de site zetten (mocht die er nog niet staan).

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was verkeerd gegaan dus gebeld en alles werd netjes opgelost. Heerlijk gegeten zoals altijd !

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top prijs/kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijk en duidelijke site om te bestellen. Snelle reactie, door de drukte iets later de pizza's mee kunnen nemen. Ze waren super lekker!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, gemakkelijk en heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, gemakkelijk en heerlijk!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super heerlijk. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De lasagne smaakte voortreffelijk, het was een heerlijk voorgerecht. Ik heb nog wel mijn portie eten voor de volgende dag opgewarmd en als hoofdgerecht genomen. Een pizza van jullie vind ik kwa portie prima , maar de lasagne portie is als hoofdgerecht echt niet voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

20 min langer moeten wachten op onze bestelling. Helaas waren ook nog eens de gevulde aubergine en garnalen koud. Super jammer! Hopelijk volgende keer beter

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm! Voor herhaling vatbaar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, echt super goed. Vond met het ophalen dat ik wel wat lang moest wachten. Ruim kwartier na de opgegeven ophaal tijd kreeg ik m'n eten. Maar nogmaals wel super lekker. Kom zeker nog eens terug.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een bestelling van 24 gerechten en binnen een uur stond hij gewoon klaar. Dit op een zaterdagavond, complimenten! Kwaliteit was pecies zo als altijd, super! We hebben er van gesmuld.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer én klantonvriendelijk dat ik niet gewoon telefonisch eten kan bestellen. Oude mensen worden blijkbaar niet geacht italiaans te bestellen. Via website en met ideal betalen,is voor hen niet zo gewoon en makkelijk. Maar t zal ' deze tijd' wel zijn en ik zal wel een oud mens zijn.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza Siciliana is echt een van mijn favoriete pizza’s ooit! Alijd hele goede kwaliteit en heerlijk belegd, top!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker gegeten!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk!! Top restaurant!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo makkelijk en snel!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

👏 GEWELDIG

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was op tijd klaar en smaakte goed

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toegankelijke website, makkelijk te bestellen en volgens afgesproken tijd op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza's in de stad!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echte aanrader 👌 Besteld en stond mooi op tijd klaar. Heerlijk warm en echt suuper lekker. We komen zeker terug.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website, goede service, betaalbaar en bovendien erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's en pasta's afgehaald om mee te nemen naar onze picknick op het bolwerk. Alles heerlijk warm, pizza's krokant en super van smaak zoals altijd!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk TOP!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij Il Senso, wat een verademing tov alle andere bezorg en afhaalpizzas. Kwalitatief heel goed en smaakvol, van de soep tot de pizza!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben bij Il Senso heerlijke pizza's gegeten! De vegeratische vinden we een echte aanrader.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

penne Napoli en de Tiramisu waren weer voortreffelijk 👍👍👍

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging makkelijk.ik heb alleen geen mogelijkheid gezien om iets weg te laten, bv geen gebruik van knoflook. Alleen extra toevoegingen.verder waren de pizzas snel koud, dus het tijdig aanzetten van de oven thuis is belangrijk

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke website en eenvoudige manier van bestellen. Onze bestelling was in een half uur klaar! Heerlijk gegeten trouwens!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker als altijd. Niet anders verwacht! Niet hoeven wachten bij afhalen. Nogmaals, perfect als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza is heerlijk normaal is een goed formaat. Past is ook lekker aleen klein is wel heel klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Spaghetti bolognese (met kaas in bakje) was weer erg goed. De mannen hebben lekker gegeten. Broodje carpaccio was echt heerlijk. Aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's. De beste van Middelburg. Vriendelijke bediening, kortom 5 sterren.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere dunne bodem; goedecsaus.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, ze hadden iets warmer gemogen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's opgehaald, prima.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Pico bello, niks meer aan doen. De smaak is top, en de gerechten bleven goed warm tot het nuttigen (afhaal).

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en heel lekker! Aanrader!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed geregeld allemaal en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd TOP!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza goede service

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! Goede service & op tijd klaar!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten (as always). Vlotte levering en fijne bediening.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Via online besteld Ging perfect Afhaaltijd ging prima. Misschien nog 1 minuutje gewacht maar lijkt me niet meer dan logisch Prima geregeld in deze corona tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, heerlijk was het helemaal waard!, lekkerder dan dit is er niet!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo heerlijk gegeten! Super dat je ook een kleine pizza of pasta kan kiezen. Met een heerlijke kleine salade geitenkaas en spek. Heerlijke combinaties en geen klodders dressing. Wij werden er blij van!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geregeld. Heerlijk gegeten. Succes vandaag. We gaan zeker nog langskomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta's zijn heerlijk! Met name de Arabiata is super!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies zoals we gewend zijn; top! Lekker warm nog bij thuiskomst.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza Middelburg en Frutti di Mare, beide heerlijke pizza's en erg goed gevuld.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere pizza's, afhalen is dan ook geen straf

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heerlijke pizza’s. Fijn dat er in 2 groottes te bestellen is.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was als vanouds heerlijk! En wat ziet de nieuwe opstelling er prachtig uit! Het plein is er echt perfect voor, wat zal dat romantisch zijn tijdens zwoele zomeravonden. We kunnen niet wachten om weer te komen eten bij jullie. Bedankt en tot snel!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoonweg heerlijke huisgemaakt knoflookbrood, pizza’s ,en pasta’s!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

SUPER LEKKER! We hebben heerlijk genoten van de Pizza’s & Pasta’s.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zooo het was weer overheerlijk, mmmmm..

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers, goed warm en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect. Heerlijke carpaccio en diverse pizza en pasta gehaald. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza bodem was erg taai :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, dank je wel IL Senso!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kon ik de extra topping wel aangeven op de Website bij opmerkingen, maar werd dit niet meegenomen in de afrekening. Ik werd keurig gebeld of ik 0.50 cent contant mee wilde nemen. (er kon niet gewisseld worden) als ik dit nou niet in huis had gehad, had dit dus niet gekund. Vriendelijk personeel. Heerlijk voorgerecht en nagerecht besteld en heerlijk thuis uit eten geweest, moest maar 5 min buiten wachten op de bestelling. Om je gerecht warm te houden raad ik aan op de fiets of scooter te gaan, want met de auto is het niet bereikbaar.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Iik dacht dat ik een tagliatella scampi zonder scampi"s had meegekregen. Snel terug naar het restaurant om alsnog scampi erbij te krijgen. De chefkok vond de klacht niet zo bijzonder maar regelde wel een nieuwe portie, ook bij deze waren de scampi's nauwelijks aanwezig, vier klieine heb ik erin kunnen vinden. Voor scampu's moet je naar een andere Italiaan.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond pizza's afgehaald die qua smaak prima waren. Prijs is ook in orde, zeker tov de concurrentie. Echter de pizza's waren al koud bij thuiskomst van het ophalen. Terwijl wij niet ver van de zaak wonen en met de auto afhaalden. Tevens was het bakje met olie bij Calzone open gegaan en deze was bijna geheel leeggelopen in de verpakking. Toetjes waren zeker geslaagd. Afhalen was voor ons dus helaas geen succes omdat de pizza's nu eenmaal het belangrijkste zijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was precies gereed op de geplande afhaaltijd. Hele goede kwaliteit, super lekker. Ondanks thuis eten, toch een 'Il Senso' sfeer kunnen creëren.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza en goed gevulde lasagna

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren tev

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's! Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Steun deze toppers in Corona-tijd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik waande me in Italië. Pizza's bijzonder lekker, stokbrood met tappenades als voorafje en een heerlijke maaltijdsalade. Topkwaliteit. Jullie pizza's hebben al onze ervaringen overtroffen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Dank jullie wel.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer super lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van Il Senso is super lekker! Zo fijn dat ze open zijn en klanten kunnen bestellen :). Werkt perfect via de website.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker alleen heel vettig het liep zo uit de doos. In het restaurant is de kwaliteit beter

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top van de bovenste plank,lekker genoten van goede producten!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Bedankt!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en top verzorgd. Geen wachttijd bij afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer de kwaliteit waar je op hoopt, heerlijk gegeten! Hopen dat we weer gauw op jullie terras mogen genieten van de Italiaanse keuken en de gastvrijheid van Il Senso Middelburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geregeld en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is iedere keer feest als wij onze bestelling thuis nuttigen, het is echt super! Prijs kwaliteit is goed. Even met ze alle volhouden dan komen wij vast en zeker weer gezellig bij jullie eten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg goed!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we geen uiensoep konden bestellen. Die konden we in het verleden wel afhalen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Goede pizza, heerlijk knoflookbrood! En de nutella taart was ook erg lekker (zoet) zeker een aanrader voor de nutella liefhebbers.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vrijdag weer!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lasangne was zoooo slecht, meer blad als vlees, ben ik niet gewend van jullie!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Lang gewacht, en het was het waard

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie, ga zo door!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van mijn favoriete restaurantjes, altijd heerlijk eten bij Il Senso. De bediening is ook altijd erg vriendelijk! Keep gowing :-)

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Goed geregeld. Makkelijk te bestellen en op te halen. Pizza, pasta en toetje waren top! :)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top pizza’s en zo fijn dat er verschillende maten zijn😃

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden de pizza's minder goed dan de vorige keer. Het leek alsof ze korter in de oven hadden gezeten, minder gaar Mogelijk was het te druk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfecte afhaal-service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Il Senseo is ons favoriete restaurant in Middelburg waar wij zomers geregeld gaan eten, afgelopen zondag voor het eerst afgehaald maar wat was het weer heerlijk. Voor een spot prijs krijg je hier kwaliteit geleverd, zo is uiteten gaan of eten afhalen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

GEWELDIG EN SUPER LEKKER ZOALS ALTJJD.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vond alleen de pizza en pasta niet echt meer heel warm bij thuiskomst. Maar nogmaals was erg lekker, gaan snel nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was nog net niet gaar genoeg. Bodem was nog niet stevig genoeg daardoor viel alles er af, net niet gaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk! Bij thuiskomst nog lekker warme en knapperige pizza’s! Een echte aanrader :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snelle en goede service. En vriendelijk personeel!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De site deed gek waardoor ik per ongeluk een verkeerde ophaaltijd had geselecteerd, dit is keurig netjes via de telefoon opgelost. Eten stond op tijd klaar om afgehaald te worden. Smaakte goed. Echter het knoflookbrood vond ik wat hard, had wat zachter en smeuïger gemogen. Pasta smaakte ook heerlijk, alleen echt wel heel veel olijven erin, dus die heb ik er voor de helft uitgevist en weggegooid, jammer! Gamba's waren overheerlijk! Zowel los in knoflook als in de pasta. Al met al heerlijk gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Lekker en grote porties! Echt voor herhaling vatbaar!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgt

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat knoflookbrood....te lekker! Weer genoten van pasta , pizza en salade. Wat doen jullie toch je best. Dank jullie wel.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg makkelijk om je bestelling via de site te bestellen en te betalen. Bij het afhalen stond het eten op de afgesproken tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten. Dikke aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza’s van Middelburg! (En salades,pasta’s en taartjes!!). Kwaliteit is telkens weer uitstekend, erg blij dat jullie nu in Corona tijd open zijn voor afhaal! Fijne site om je bestelling te plaatsen. Bedankt het was heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, veel smaak en goed warm

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, top!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza en servies was super!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn heel blij dat je nu kan afhalen, we hebben heel even gewacht, want we waren niet de enige in Middelburg :) Ons lievelings is het knoflookbrood, daar hebben we dus een dubbele portie van besteld! Het was net als in het restaurant weer heerlijk. Dank jullie wel! We kijken er naar uit om weer gezellig op jullie terras te kunnen genieten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit, vlot op tijd klaar gemaakt, overheerlijk, homemade en vers!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En nog een verrassing erbij ivm 27 jarig huwelijk. Heel goed geregeld. hopen dat ze dit blijven doen

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren erg smakelijk, helaas was het knoflookbrood was erg taai en harder dan normaal wanneer wij het bestellen in het restaurant.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Pizza's ruim voldoende belegd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld en hebben smakelijk gegeten wat we van jullie gewend zijn natuurlijk top tot de volgende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, goede bodem en verse ingrediënten. De bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Nog goed warm toen ik thuis kwam en super van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke pizza met knoflookbrood. Altijd aardige service en een super prijs/kwaliteit verhouding

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza zoals pizza hoort te zijn. Keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 sterren was uitstekend verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza en pasta waren erg goed. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Prima verlopen met afhalen en heerlijke pizza’s. Wij bestellen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, ook bij het afhalen totaal geen problemen met de anderhalve meter. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden. Het eten was precies op de afgesproken tijd klaar. We hadden wat aanpassingen van gerechten bij de opmerkingen gezet en die waren allemaal netjes doorgekomen en uitgevoerd. Het restaurant was heel goed omgebouwd, met een looproute en een aparte in- en uitgang. De gerechten waren vervolgens heerlijk en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: grote aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk hoor. We gaan het zeker nog een keer doen online bestellen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Pizza's waren lekker en de pasta ook goed gevuld

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pizza's van Middelburg!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Maar het liefst in het restaurant

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers bereide pizza en ruime portie pasta. Top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren uitstekend; de (normale) maaltijdsalades zijn veel te klein.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s die precies op tijd klaar waren!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden we maar eerder geweten dat dit de mogelijkheid was. Een goed alternatief ten opzichte van het restaurant. Tot de volgende keer!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, weer heerlijk gegeten. Blij dat jullie weer open zijn, voor de afhaal!!😍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heldere bestelwijze, heldere looproute om coronoproof op te halen. Fijne ontvangst. En... pizza's waren heerlijk! Bedankt!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Dezelfde kwaliteit thuis als bij jullie in het restaurant. Alleen jammer dat wij die sfeer en gastvrije bediening moesten missen als bij jullie...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta en pizza waren erg lekker. Eten was vers en goed bereid. Dikke duim!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk geregeld en natuurlijk erg lekker. We bestelde al vaker in het verleden en zijn erg blij dat de mogelijkheid er weer is om dat te doen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten, met de kwaliteit die we gewend zijn van Il Senso. Afhalen ging perfect met levering exact op het goede tijdstip.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

tevreden over afhaalsysteem en kwaliteit is en blijft. Toppie!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden, systeem om zo de pizza's te bestellen werkt perfect !!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegetarisch pizza's besteld en als toetje tiramisu. Het was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was mijn verjaardag en heerlijk pizza's en geitenkaas salade besteld. Was overheerlijk we hebben gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Bestelling stond gelijk klaar om mee te nemen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten gisteren. Het afhaalconcept werkt prima! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk samen met vrienden pasta gegeten! De manier van handelen was enorm netjes gedaan en het eten was voor tijd al klaar. Il Senso is altijd mijn favoriet geweest, een aanrader. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten voor een schappelijke prijs. Top dat je nu online je bestelling kunt doorgeven en op een afgesproken tijdstip kunt ophalen. Volgend weekend weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Met het mooie weer waanden we ons op het terras ( bij jullie/Italië). Keurig verzorgd en lekker van smaak. Heel blij dat we ons favoriete restaurant thuis kunnen "bezoeken"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toptent! 👌

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De manier waarop besteld kan worden is perfect. Afhaaltijdstip haast tot op de minuut. De bestelde producten waren weer heerlijk.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig! Al missen we de meiden wel heel erg! Maar zijn blij dat het ook zo kan. Hopelijk tot heel snel in het restaurant.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en was precies op de afgesproken tijd klaar. We gaan zeker nog eens bestellen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nomnomom, gewoon authentiek zalig ofwel GENIETEN met hoofdletters 🙏🍀😀

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Warm Smaakvol Vers Voldoende Top

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen commentaar het was héérlijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker!!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt precies wat je normaal gesproken ook het restaurant krijgt. Doet niks af aan kwaliteit. Het was erg lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk om na zo'n lange tijd weer een voortreffelijke pizza te kunnen eten. Zoals gewoonlijk was met de bijzondere wens van geen kaas, keurig rekening gehouden.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten! Heerlijk dat knoflookbrood, pizza en salade. We hebben jullie gemist en fijn dat we nu zo van jullie heerlijkheden kunnen genieten. Blijf gezond en houd vol.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoonlijk weer erg lekker!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging gemakkelijk via de website, pizza’s stonden meteen klaar bij afhalen. Ze waren heerlijk! Wij komen zeker nog eens terug!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als gebruikelijk erg lekker. Mij vader heeft genoten van zijn spaghetti en ik van mij pizza.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed geregeld!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal super.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met elkaar. Ik ben normaal geen pizza liefhebber maar deze was super. Een opmerking bij het online bestellen had ik nu een kleine pizza omdat geen grotere kon bestellen. Verder een super timing.